Не отримали ще свій е-квиток «Socium»? Завітайте у найближчий ЦНАП

post photo

У Стрийській територіальній громаді триває активний етап впровадження е-квитка «Socium». Пропонуємо до Вашої уваги адреси ЦНАПів, в яких можна оформити та отримати свою персоналізовану соціальну картку «Socium».

Як повідомив СЕО ТОВ «Українські геоінформаційні системи» Андрій Ковалик, на Стрийщині вже отримали свій перший е-квиток «Socium» понад 20 тис. пільговиків.

«Загалом до впровадження е-квитка АСООП долучилося три об’єднані територіальні громади, але кількість охочих постійно зростає. Це Стрийська, Грабовецько-Дулібівська  та Моршинська ОТГ. Видачею персоналізованих соціальних карток «Socium» займаються працівники ЦНАПу, за всебічної співпраці та підтримки органів влади та оператора ТОВ «ГІС-СЕРВІС», – зазначив Андрій Ковалик.

Для отримання персоналізованих соціальних карток «Socium» мешканець має обов’язково бути у реєстрах пільговиків, поданих оператору соцзахистом місцевої ОТГ, а також звернутися до найближчого ЦНАПу та мати зі собою паспорт громадянина України (чи ID картку), ідентифікаційний код (довідку чи код на на ID-картці) та пенсійне посвідчення (або документ, що підтверджує статус пільговика).

Так, до Центру надання адміністративних послуг прибула мешканка Стрийської ОТГ, яка надавши необхідний перелік документів, лише за декілька хвилин отримала свою персоналізовану соціальну картку «Socium». Адже відповідальна працівниця ЦНАПу встановила її наявність у реєстрах пільгових категорій громадян, наданих соцзахистом ОТГ, які впровадили е-квиток.

«Ми рекомендуємо завчасно перевіряти всі документи та встановлення відповідних пільг, аби одномоментно отримати соціальну картку «Socium» у таких ЦНАП: м. Стрий, вул. Шевченка, 71 та с. Дуліби, вул. Шевченка, 133. Мешканці Моршинської ОТГ поки що звертаються в ЦНАП у місті Стрий. Виготовлення персоналізованої картки для пільговиків є безкоштовним», – додав Андрій Ковалик.

Також він підкреслив, що в ІТ- компанії вважають своєю місією – робити простим та комфортним життя людей та дбати про сталий розвиток громад, зокрема, засобами АСООП.

Нагадаємо, на виконання рішення виконкому Стрийської міської ради, наприкінці грудня 2021 року на території Стрийської територіальної громади розпочалась робота з видачі соціальних карток для пільгових категорій населення щодо відшкодування проїзду в місцевому пасажирському транспорті. Зокрема, тоді було видано понад 1000 соціальних карток.

Опісля, 13 липня 2022 року АСООП повністю запроваджено на Стрийщині, тестовий режим завершився. Система запрацювала на всіх 23 приміських маршрутах, 5-ти міських та на 17-ти, які розташовані за межами Стрийської МТГ (Грабовецько-Дулібівська  та Моршинська ОТГ).

Translate »